Med låga sparräntor försöker svenskar att hitta andra alternativ att spara. Vissa investerar i bostad och hoppas på ett fortsatt högt tryck på bostadsmarknaden. Men vad ska personer som inte har möjlighet att investera i bostad göra? Nu har låneförmedlaren Lendify lanserat ett nytt sätt att låna pengar och på så sätt spara pengar. Hos Lendify kan du faktiskt låna ut pengar till andra personer och få bra avkastning på dina utlånade pengar. Vill du istället låna pengar kan du faktiskt få så låg ränta som 2,95% på lån upp till 300.000 kr, det är inte många andra låneinstitut som klarar att matcha den låga räntan på privatlån.

Glöm inte att läsa ett omdöme först

Innan du ansöker om ett lån eller väljer att låna ut pengar rekommenderar vi att du läser ett Lendify omdöme först så att du läser på om fördelar och nackdelar. Ett tips är också att klicka runt på deras hemsida, använda lånesnurran och lära på om vad som gäller. Det skadar inte heller att jämföra andra alternativ innan du bestämmer dig för om Lendify är rätt eller inte.

Få upp till 8,2% i avkastning

Med Lendify kan du faktiskt få upp till 8,2% avkastning om du lånar ut pengar till andra privatpersoner. Hur många andra ställen får du över 8% ränta på dina sparpengar? Det är inte många andra banker som slår det.

Ett helt nytt sätt att spara & låna

Man kan säga att Lendify erbjuder ett helt nytt sätt att spara och låna pengar på. På det här sättet tjänar både dom som lånar pengar via Lendify och dom som lånar ut pengar. Det här handlar inte heller om små sms-lån utan här rör det sig om vanliga privatlån som t.ex om du behöver låna till bil, kontantinsats eller något annat. Läs Aktieskolans Lendify omdöme här ifall du vill lära dig mer om P2P utlåning via denna aktör.