Användarvillkor

§1 Personuppgifter

§2 Ansvar

Vid eventuella konflikter eller skador som uppkommit beträffande privatlån, bolån, avtal eller andra överenskommelser mellan långivare, försäkringsbolag eller andra parter tas inget ansvar av Lanupplysningen.se. Lanupplysningen.se kan ej krävas på ersättning för eventuella skador och inte ses delaktig i en eventuell tvist som uppstått mellan dig som besökare och eventuell långivare, försäkringsbolag eller annan part som rekommenderats på Lanupplysningen.se.

Lanupplysningen.se är en tjänst som erbjuder råd i ekonomifrågor och jämför olika typer av lån. Lanupplysningen.se har därför ingen del i de avtal som skrivs mellan dig som besökare och annan part som rekommenderats hos Lanupplysningen.se. Enbart den information som publiceras och det som Lanupplysningen.se direkt kommunicerar till dig som privatperson ansvaras för. Lanupplysningen.se förbehåller sig rätten att information som publiceras kan bli felaktig och bör därför endast ses som råd.
Om du som privatperson har stora skulder uppmanar vi dig att inte ingå några avtal där du inte kommer kunna uppfylla kraven. Har du allvarliga problem med boendefrågor rekommenderar vi dig att ta juridisk hjälp.

§3 Ändring av användarvillkor

Lanupplysningen.se kan ändra dessa användarvillkor och det är besökares ansvar att hålla sig uppdaterad gällande de villkor som finns på denna sida.

Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Andreas är vår expert inom privatekonomi där han skriver om olika typer av lån. Andreas ansvarar för det redaktionella innehållet på Lanupplysningen.se sedan år 2020. Med flera års erfarenhet inom ekonomi och lån vill jag hjälpa folk att förstå vad det innebär att låna pengar och vilka konsekvenser det kan leda till ifall man fattar fel beslut. Jag vill på ett objektivt sätt presentera alla långivare på hemsidan och tydligt visa både fördelar och nackdelar med olika typ av lån som erbjuds till låntagaren.