Om Lanupplysningen.se

Lanupplysningen.se är hemsidan med målsättningen att öka kunskapen om olika typer av lån och plocka fram det viktigaste vad du som konsument bör veta innan du lånar pengar.

Samarbeten på hemsidan

Denna webbplats samarbetar med olika typer av banker och långivare. Vi får en viss ersättning från dessa samarbetspartners när du som besökare fyller i en låneansökan eller tecknar ett lån. Vi har dock som policy att framföra de olika långivarnas villkor, räntor och avgifter på ett ärligt sätt.

Vilka som jobbar med denna webbplats

Här nedanför kan du läsa lite kort om Andreas och Joakim som driver hemsidan Lanupplysningen.se.

Skribent Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm är vår skribent på Lanupplysningen.se och vår expert på allt som rör olika typer av lån och ekonomiska begrepp. Andreas är också den som ansvarar för det redaktionella innehållet på webbplatsen.

Skribent Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson är den som kontrolläser och uppdaterar hemsidans innehåll med ny information om våra långivare och banker. Joakim är också den som ansvarar för webbplatsens design och funktion.


Företagsuppgifter

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagSe information
Hemsidawww.hojjo.se
Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Andreas är vår expert inom privatekonomi där han skriver om olika typer av lån. Andreas ansvarar för det redaktionella innehållet på Lanupplysningen.se sedan år 2020. Med flera års erfarenhet inom ekonomi och lån vill jag hjälpa folk att förstå vad det innebär att låna pengar och vilka konsekvenser det kan leda till ifall man fattar fel beslut. Jag vill på ett objektivt sätt presentera alla långivare på hemsidan och tydligt visa både fördelar och nackdelar med olika typ av lån som erbjuds till låntagaren.