Om Lanupplysningen.se

Lanupplysningen.se är hemsidan med målsättningen att öka kunskapen om olika typer av lån och plocka fram det viktigaste vad du som konsument bör veta innan du lånar pengar.

Samarbeten på hemsidan

Denna webbplats samarbetar med olika typer av banker och långivare. Vi får en viss ersättning från dessa samarbetspartners när du som besökare fyller i en låneansökan eller tecknar ett lån. Vi har dock som policy att framföra de olika långivarnas villkor, räntor och avgifter på ett ärligt sätt.

Vilka som jobbar med denna webbplats

Här nedanför kan du läsa lite kort om Andreas och Joakim som driver hemsidan Lanupplysningen.se.

Skribent Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm

Andreas Hogmalm är vår skribent på Lanupplysningen.se och vår expert på allt som rör olika typer av lån och ekonomiska begrepp. Andreas är också den som ansvarar för det redaktionella innehållet på webbplatsen.

Skribent Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson är den som kontrolläser och uppdaterar hemsidans innehåll med ny information om våra långivare och banker. Joakim är också den som ansvarar för webbplatsens design och funktion.


Företagsuppgifter

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagSe information
Hemsidawww.hojjo.seFoto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Andreas är den som ansvarar för det redaktionella innehållet på Lanupplysningen.se. Med flera års erfarenhet inom ekonomi och lån vill han nu hjälpa folk att fatta bättre beslut inom olika typer av lån.