Kontakta oss

Här nedanför hittar du ett kontaktformulär ifall du vill komma i kontakt med oss som bedriver hemsidan Lanupplysningen.se. Du är välkommen att kontakta oss för eventuella samarbeten, marknadsföring och för övriga frågor.

Du som besökare får gärna tipsa oss om felaktigheter på sajten som vi kan justera. Vi har som målsättning att hålla sajten uppdaterad med den senaste informationen. Men räntor och annan information uppdateras ständigt.

Vill du avlägsna information på denna sida?

Finns här information om dig, ditt företag, din produkt eller liknande som du inte vill ska finnas på denna sida. Använd då nedanstående formulär och beskriv vilken typ av information du inte vill ska finnas på webbsidan.

[contact-form-7 id=”1180″ title=”Kontaktformulär 1″]

Företagsuppgifter:

Företag: Hojjo Sverige AB
Besöksadress: Ytterbyvägen 5C
Ort: 442 30 Kungälv
Län: Västra Götalands län
E-postadress: [email protected]
Org.nr: 559122-2780
Momsreg.nr: SE559122278001


Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Andreas är vår expert inom privatekonomi där han skriver om olika typer av lån. Andreas ansvarar för det redaktionella innehållet på Lanupplysningen.se sedan år 2020. Med flera års erfarenhet inom ekonomi och lån vill jag hjälpa folk att förstå vad det innebär att låna pengar och vilka konsekvenser det kan leda till ifall man fattar fel beslut. Jag vill på ett objektivt sätt presentera alla långivare på hemsidan och tydligt visa både fördelar och nackdelar med olika typ av lån som erbjuds till låntagaren.