Vad är Försäkrat?

Vilken typ av försäkring letar du efter? Hos Försäkrat hittar du all tänkbar information, på ett och samma ställe sammanställd genom enkla och tydliga tabeller och listor.

  • Allt om försäkringar
  • Tydlig och enkel information
  • Sammanställning av innehållet
  • Gå vidare enkelt
Foto av författare
Skribent: Andreas Hogmalm
Uppdaterad:

Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonsörer via affiliatelänkar. Men vi har som policy att rekommendera långivare som vi anser har bäst erbjudande vad gäller ränta, uttagsavgift, uppläggningsavgift och övriga villkor.

Vilken typ av försäkring letar du efter? Hos Försäkrat hittar du all tänkbar information, på ett och samma ställe sammanställd genom enkla och tydliga tabeller och listor.

Enkelt hitta rätt

Ett klick sen vidare

Helt kostnadsfritt

Totalt hos Försäkrat hittar du ett 40-tal undersidor som täcker allt från kapitalförsäkring till klockförsäkring. De mest välbesökta sidorna handlar givetvis om hemförsäkring, bilförsäkring och villaförsäkring.

Hur du använder tjänsten

Tjänsten och hemsidan används i informationssyfte. Försäkrat erbjuder ingen försäkringsrådgivning eller förmedling utan endast generell informationssamling. De innebär att du slipper besöka flera olika försäkringsbolags webbplatser och samla i en egen anteckning eller dokument. Försäkrat är också tydliga med att informationen hos försäkringsbolagen alltid gäller före deras.

Men till hur tjänsten används! Du börjar med att besöka webbplatsen och navigerar till den försäkringstypen du är intresserad av. Efter att ha klickat in på sidan kan du se alla försäkringsbolag samlade med information om t.ex. självrisk och ersättningar. Är det någon av bolagens erbjudanden eller villkor som passar dig klickar du dig vidare och tecknar försäkringen.

Vad har försäkrat för omdöme?

I skrivande stund finns det inget omdöme online för Försäkrat.se. Tjänsten och webbplatsen är relativt ny och fungerar ofta bara som en “svängdörr” för användare som är ute och söker på olika typer av försäkringar.

Att jämföra försäkringar på viset som Försäkrat erbjuder är också i sig ett rätt nytt fenomen och passar en yngre generation som inte recenserar och lämnar omdöme på samma sätt. I framtiden förväntar vi oss att se flera olika omdömen från t.ex. TrustPilot och Reco.

Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Andreas är vår expert inom privatekonomi där han skriver om olika typer av lån. Andreas ansvarar för det redaktionella innehållet på Lanupplysningen.se sedan år 2020. Med flera års erfarenhet inom ekonomi och lån vill jag hjälpa folk att förstå vad det innebär att låna pengar och vilka konsekvenser det kan leda till ifall man fattar fel beslut. Jag vill på ett objektivt sätt presentera alla långivare på hemsidan och tydligt visa både fördelar och nackdelar med olika typ av lån som erbjuds till låntagaren.
Följ diskussion
Meddela mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer